Alla kan yoga

Ashtangayoga har många hälsofrämjande effekter

Det som är perfekt med ashtangayoga är att ställningarna är noggrant sammansatta så att rening sker av kroppen, nervsystemet och sinnet. Ashtangayoga har många hälsofrämjande effekter. Kroppen blir starkare och mer flexibel, blodcirkulationen och syresättningen i blodet ökar, det stärker ditt mentala fokus och hjälper dig att vara mer närvarande.

Allt detta sker genom att du är närvarande i yogaställningen. Att du andas, håller om musklerna vid svanskotan och buken och sist men inte minst – fokuserar. Visst är det fantastiskt att kroppen sköter resten!

Vare sig du är nybörjare eller van yogautövare anpassas ställningarna utifrån just dig, och det gör att du kan yoga även om du är ovan, gammal, ung, stel eller utmattad. Det viktigaste är din andning 😊.

Min inspirerande lärare i ashtangayoga, yinyoga och gravidyoga heter Ann Svärdfelt. Jag är själv oerhört tacksam för att jag börjat med yoga.

www.annsvardfeltyoga.com

Varmt välkommen att kontakta mig med frågor, priser och event kring yoga.

kontakt@lottehansson.se 
SMS 0709-92 50 54

Ayurvedisk hälsorådgivning & Terapeutisk healing

Ayurvedisk hälsorådgivning

Ayurveda är sanskrit och betyder ”vetenskap om livet” och är ett av världens äldsta medicinska system. Vid en ayurvedisk hälsorådgivning används bland annat pulsläsning för att upptäcka eventuella obalanser.

Läs mer >

Terapeutisk healing

Du har allt du behöver – du är allt du behöver vara – allt finns naturligt inom dig! Det är just vad som ställer sig på tvären för dig som kan skapa olika blockeringar som gör det svårt att tro att livet kan levas fullt ut.

Läs mer >