”Jag väljer att leva
mitt liv med kärlek,
lekfullhet och kraft”

Om Lotte

”Jag väljer att leva mitt liv med kärlek, lekfullhet och kraft.”

Det är ett medvetet val jag gör dagligen, utifrån de fantastiska kunskaper och insikter jag har tagit med mig längs min väg.

Under mitt tidigare yrkesliv har jag arbetat med den hälsofrämjande maten, människan och att låta relationen vara i centrum. Idag gör jag detsamma fast fokus på den individuella processen. Att hjälpa andra att vara mer närvarande, komma i balans och kunna känna sin egen kraft fullt ut, är för mig oerhört värdefullt. Det är mitt sätt att bidra till en kärleksfullare värld.

Vill du vara med?
Varmt välkommen att kontakta mig via sms eller mail ❤

kontakt@lottehansson.se
SMS 0709-92 50 54

Ayurvedisk hälsorådgivning

Ayurveda är sanskrit och betyder ”vetenskap om livet” och är ett av världens äldsta medicinska system. Vid en ayurvedisk hälsorådgivning används bland annat pulsläsning för att upptäcka eventuella obalanser.

Läs mer >

Terapeutisk healing

Du har allt du behöver – du är allt du behöver vara – allt finns naturligt inom dig! Det är just vad som ställer sig på tvären för dig som kan skapa olika blockeringar som gör det svårt att tro att livet kan levas fullt ut.

Läs mer >

Yoga

Alla kan yoga! Det som är perfekt med ashtangayoga är att ställningarna är noggrant sammansatta så att rening sker av kroppen, nervsystemet och sinnet. Ashtangayoga har många hälsofrämjande effekter.

Läs mer >